Tandartspraktijk Evenaar; voor volwassenen en kinderen! Ons doel is uw gebit en dat van uw kinderen stralend en gezond te maken en te houden, daarvoor beschikken we over moderne apparatuur en materialen. Samen met u zorgen we ervoor dat u zo min mogelijk tandheelkundige problemen krijgt en zo lang mogelijk met uw eigen gebit kunt doen. Zo proberen we volwassenen en kinderen veel plezier van het eigen gebit te geven en problemen te voorkomen.

 

 

Tandartsen

Wij zijn met drie tandartsen;  Alex Schaap startte de praktijk ruim twintig jaar geleden op. Maurice van Leeuwen heeft in 2001 het team versterkt en is inmiddels meer dan vijftien jaar in de praktijk aan het werk. Denise Liem is sinds 2015 aan ons tandartsen team toegevoegd. Zij heeft de werkzaamheden op de donderdag en de vrijdag van Alex Schaap overgenomen en neemt ook nieuwe patiënten aan.

 


Paro preventieassistente

Monique Willering is begonnen als tandartsassistent in onze praktijk en heeft de opleiding tot preventieassistent gevolgd. Daarna heeft ze het diploma paro-preventieassistente verworven waarmee ze u, op aanwijzing van de tandarts, prima zelfstandig terzijde kan staan in de (preventieve) mondgezondheid.

 


Tandartsassistenten

Sinds september 2017 is Evita bij ons in dienst in de functie junior tandartsassistent.  Zij zal middels interne opleiding gecombineerd met een officiële opleiding worden opgeleid tot multi-functioneel tandartsassistent.

Sinds maart 2019 is Chassity en sinds november 2019 is Anisa bij ons in dienst in de functie junior tandartsassistent.  Ook zij zullen middels interne opleiding gecombineerd met een officiële opleiding worden opgeleid tot multi-functioneel tandartsassistent.

Om het officiële diploma tandartsassistent te kunnen behalen zijn zij beide ook af en toe actief aan de balie.Baliemedewerkers

Wanneer u telefonisch contact met ons opneemt zult u één van onze baliemedewerkers aan de lijn krijgen. Wendy versterkt sinds augustus 2019 ons team en werkt op maandag en dinsdag aan de balie. Sandra werkt op woensdag, donderdag en vrijdagen is al meer dan 15 jaar actief in onze praktijk.


Stagiaire(s)

Omdat Tandartspraktijk Evenaar een erkend leerbedrijf is kijken er regelmatig stagiaires van de ROC-opleiding 'tandartsassistent' mee. Mocht u hier bezwaar tegen hebben kunt u dit te alle tijden aangeven en zal deze stagiaire niet bij uw behandeling aanwezig zijn.

 

Wij leveren op een prettige en liefst ontspannen wijze moderne tandheelkunde. Kinderen  begeleiden wij vanaf nul jaar met wennen in de praktijk. Wanneer ze wat ouder worden begeleiden we het poetsgedrag en reinigen we het gebit. Vanaf zes jaar versterken we, indien nodig, het gebit met fluoride-applicaties en beschermende laagjes op de kiezen (sealants). Waar nodig verwijzen we u naar orthodontist, kaakchirurg, implantoloog en eventueel verwijzen we uw kind naar de kindertandarts. Wij zijn zeer bedreven in alle gangbare tandheelkundige verrichtingen; tandsparende witte vullingen, sealants, facings, veilig bleken, wortelkanaalbehandelingen, kronen en bruggen (indien nodig op implantaten), kunstgebitten (indien nodig op implantaten).

Contact gegevens

Tandartspraktijk Evenaar

Scharlakenstraat 32

1339 AC  Almere Buiten

Tel: 036 5351757

E-mail: info@tandartspraktijkevenaar.nl

Openingstijden

Maandag tot en met vrijdag

ochtend: 08:30 uur - 12:15 uur

middag: 13:15 uur - 17:00 uur

(feestdagen + vakanties voorbehouden)

 

BIG

J.A. Schaap: 79023682502

M.W.J. van Leeuwen: 79056047302

D.F. Liem: 29919205802