Tandartspraktijk Evenaar; voor volwassenen en kinderen! Ons doel is uw gebit en dat van uw kinderen stralend en gezond te maken en te houden, daarvoor beschikken we over moderne apparatuur en materialen. Samen met u zorgen we ervoor dat u zo min mogelijk tandheelkundige problemen krijgt en zo lang mogelijk met uw eigen gebit kunt doen. Zo proberen we volwassenen en kinderen veel plezier van het eigen gebit te geven en problemen te voorkomen.


 

Tandartsen


Wij zijn met drie tandartsen; Alex Schaap startte de praktijk ruim 25 jaar geleden op. Maurice van Leeuwen heeft in 2001 het team versterkt en is sinds januari 2020 eigenaar van de praktijk. Awesta Omar is sinds augustus 2021 aan ons tandartsen-team toegevoegd. Alle bij ons werkzame tandartsen zijn BIG-geregistreerd (klik voor meer info) en nemen nieuwe patiënten aan.Paro preventieassistente

 

Monique Willering is ruim 25 jaar geleden begonnen als tandartsassistent in onze praktijk en heeft de opleiding tot preventieassistent gevolgd. Daarna heeft ze het diploma paro-preventieassistente verworven waarmee ze u, op aanwijzing van de tandarts, prima zelfstandig terzijde kan staan in de (preventieve) mondgezondheid.Tandartsassistenten

 

Wendy is in 2019 bij ons begonnen als baliemedewerker en sinds december 2021 actief als junior tandartsassistent. Zij zal middels interne opleiding worden opgeleid tot multi-functioneel tandartsassistent.

Sinds februari 2024 is Denise bij ons in dienst in de functie junior tandartsassistent. Ook zij zal middels interne opleiding worden opgeleid tot multi-functioneel tandartsassistent.

Het komt weleens voor dat onze tandartsassistenten actief achter de balie zijn.

 

 

Baliemedewerkers

 

Wanneer u telefonisch contact met ons opneemt zult u één van onze baliemedewerkers aan de lijn krijgen. Stephanie versterkt sinds juli 2023 ons team en werkt op maandag en dinsdag aan de balie. Sandra werkt op woensdag, donderdag en vrijdagen en is inmiddels meer dan 20 jaar actief in onze praktijk.Stagiaire(s)

 

Omdat Tandartspraktijk Evenaar een erkend leerbedrijf is kijken er regelmatig stagiaires van de ROC-opleiding 'tandartsassistent' mee. Mocht u hier bezwaar tegen hebben kunt u dit te alle tijden aangeven en zal deze stagiaire niet bij uw behandeling aanwezig zijn.


 

Vacatures

 

Lijkt het je leuk om bij Tandartspraktijk Evenaar aan de slag te gaan kijk dan eens op onze vacature pagina (klik).

 

 


 

Wij leveren op een prettige en liefst ontspannen wijze moderne tandheelkunde. Kinderen begeleiden wij vanaf nul jaar met wennen in de praktijk. Wanneer ze wat ouder worden begeleiden we het poetsgedrag en reinigen we het gebit. Vanaf zes jaar versterken we, indien nodig, het gebit met fluoride-applicaties en beschermende laagjes op de kiezen (sealants). Waar nodig verwijzen we u naar orthodontist, kaakchirurg, implantoloog, parodontoloog, endodontoloog en eventueel verwijzen we uw kind naar de kindertandarts. Wij zijn zeer bedreven in alle gangbare tandheelkundige verrichtingen; tandsparende witte vullingen, sealants, facings, veilig bleken, wortelkanaalbehandelingen, kronen en bruggen (indien nodig op implantaten), kunstgebitten (indien nodig op implantaten).

Contact gegevens

Tandartspraktijk Evenaar

Scharlakenstraat 32

1339 AC  Almere Buiten

Tel: 036 5351757

E-mail: info@tandartspraktijkevenaar.nl

Zorgmail: tandartspraktijkevenaar@zorgmail.nl

Zorgmail Edi-adres: 500137353@lms.lifeline.nl

Openingstijden

maandag tot en met vrijdag

ochtend: 08:30 uur - 12:15 uur

middag: 13:15 uur - 17:00 uur

(feestdagen + vakanties

voorbehouden)

 

BIG

M.W.J. van Leeuwen: 79056047302

A. Omar: 29921981202

J.A. Schaap: 79023682502

 

disclaimer /

gebruiksvoorwaarden van deze site