Tandartspraktijk Evenaar; voor volwassenen en kinderen! Ons doel is uw gebit en dat van uw kinderen stralend en gezond te maken en te houden, daarvoor beschikken we over moderne apparatuur en materialen. Samen met u zorgen we ervoor dat u zo min mogelijk tandheelkundige problemen krijgt en zo lang mogelijk met uw eigen gebit kunt doen. Zo proberen we volwassenen en kinderen veel plezier van het eigen gebit te geven en problemen te voorkomen.


 

Tandartsen


Wij zijn met twee tandartsen; Alex Schaap startte de praktijk bijna 25 jaar geleden op. Maurice van Leeuwen heeft in 2001 het team versterkt en is sinds januari 2020 eigenaar van de praktijk. Awesta Omar is sinds augustus 2021 aan ons tandartsen team toegevoegd. Alle bij ons werkzame tandartsen nemen nieuwe patiënten aan.Paro preventieassistente

 

Monique Willering is begonnen als tandartsassistent in onze praktijk en heeft de opleiding tot preventieassistent gevolgd. Daarna heeft ze het diploma paro-preventieassistente verworven waarmee ze u, op aanwijzing van de tandarts, prima zelfstandig terzijde kan staan in de (preventieve) mondgezondheid.Tandartsassistenten

 

Sinds maart 2021 is Karin bij ons in dienst in de functie tandartsassistent. Zij is reeds in het bezit van het diploma tandartsassistent.

Sinds mei 2021 is Celine bij ons in dienst in de functie junior tandartsassistent. Zij zal middels interne opleiding, gecombineerd met een officiële opleiding, worden opgeleid tot multi-functioneel tandartsassistent.

Om het officiële diploma tandartsassistent te kunnen behalen is zij ook af en toe actief aan de balie.


 

Baliemedewerkers

 

Wanneer u telefonisch contact met ons opneemt zult u één van onze baliemedewerkers aan de lijn krijgen. Wendy versterkt sinds augustus 2019 ons team en werkt op maandag en dinsdag aan de balie. Sandra werkt op woensdag, donderdag en vrijdagen is al meer dan 15 jaar actief in onze praktijk.Stagiaire(s)

 

Omdat Tandartspraktijk Evenaar een erkend leerbedrijf is kijken er regelmatig stagiaires van de ROC-opleiding 'tandartsassistent' mee. Mocht u hier bezwaar tegen hebben kunt u dit te alle tijden aangeven en zal deze stagiaire niet bij uw behandeling aanwezig zijn.

 

Wij leveren op een prettige en liefst ontspannen wijze moderne tandheelkunde. Kinderen  begeleiden wij vanaf nul jaar met wennen in de praktijk. Wanneer ze wat ouder worden begeleiden we het poetsgedrag en reinigen we het gebit. Vanaf zes jaar versterken we, indien nodig, het gebit met fluoride-applicaties en beschermende laagjes op de kiezen (sealants). Waar nodig verwijzen we u naar orthodontist, kaakchirurg, implantoloog en eventueel verwijzen we uw kind naar de kindertandarts. Wij zijn zeer bedreven in alle gangbare tandheelkundige verrichtingen; tandsparende witte vullingen, sealants, facings, veilig bleken, wortelkanaalbehandelingen, kronen en bruggen (indien nodig op implantaten), kunstgebitten (indien nodig op implantaten).

Contact gegevens

Tandartspraktijk Evenaar

Scharlakenstraat 32

1339 AC  Almere Buiten

Tel: 036 5351757

E-mail: info@tandartspraktijkevenaar.nl

Zorgmail: tandartspraktijkevenaar@zorgmail.nl

Openingstijden

maandag tot en met vrijdag

ochtend: 08:30 uur - 12:15 uur

middag: 13:15 uur - 17:00 uur

(feestdagen + vakanties

voorbehouden)

 

BIG

M.W.J. van Leeuwen: 79056047302

A. Omar: 29921981202

J.A. Schaap: 79023682502